Campanya d’al·legacions contra el PRI de Sant Pere Nolasc

Ja hem iniciat, en coordinació amb el veïnat i l’Associació Veïnal de la Saidïa, la campanya d’al·legacions contra el Pla de Reforma Interior (PRI) que l’Ajuntament de València projecta al carrer Sagunt i l’entorn de Sant Pere Nolasc, que pretén traslladar la ubicació de l’històric mercat, a més de contemplar la reversió d’algunes zones peatonalitzades. El termini per a presentar-les acaba el 10 de maig, així que no tenim temps a perdre. A continuació t’expliquem com pots fer-ho, en dues modalitats: individualment o adherint-te a les al·legacions col·lectives.

A) Al·legacions individuals

Pots presentar al·legacions a títol individual de manera telemàtica amb un certificat digital. Per a facilitar-ho, hem preparat unes instruccions de com fer-ho pas a pas en valencià i en castellà. A més, hauràs d’adjuntar un document amb el contingut de les al·legacions. Pots utilitzar els models que hem elaborat tant en valencià com en castellà.

B) Al·legacions col·lectives

També pots adherir-te a les al·legacions col·lectives que hem preparat (amb el mateix contingut), i que presentarà a l’Ajuntament l’Associació Veïnal de la Saïdia. Per a fer-ho, pots a apropar-te a algun dels punts de recollida i signar el full d’adhesió (nom, DNI i firma). En cada punt de recollida estarà disponible per a llegir el model d’al·legacions tant en valencià com en castellà. El dijous 9 a les 20 h es duran totes les firmes a La Protectora per a presentar-les l’endemà.

De moment, tenim els següents punts de recollida:

  • Administració de Loteria (c/ Ruaya, 5)
  • Escola Borumbaia (c/ Pepita, 17)
  • Escola Max Aub (c/ Pare Urbano) – a l’eixida de classe
  • Som Alimentació (c/ Maximilià Thous, 26)
  • Herboristeria Vicente Ripoll (c/ Visitació, 10)
  • Llibreria Nöstlinger (c/ Pare Urbano, 22)

Informa’t sobre els horaris de cada punt de recollida. Para atenció també als nostres canals de difusió per si hi ha novetats, i posa’t en contacte amb nosaltres si tens cap dubte.

Ho aconseguirem! Entre totes tot!

Una resposta a «Campanya d’al·legacions contra el PRI de Sant Pere Nolasc»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *