ASSEMBLEA VEÏNAL OBERTA 16/12/23: NO AL NOU HOTEL A LA SAÏDIA

La campanya d’al·legacions contra el nou projecte hoteler que pretén instal·lar-se al nostre barri ha tingut molt bona acollida i ens ha ajudat a comprovar que el veïnat està cansat de la turistificació i dels seus efectes sobre l’habitatge i el teixit social. Així ens ho han expressat multitud de persones que s’han posat en contacte amb nosaltres o s’han acostat a les taules informatives.

Per eixe motiu, vos convidem a una assemblea veïnal oberta que hem convocat des de la Saïdia Comuna junt amb l’Associació de Veïns de la Saïdia i la de Sant Antoni per a pensar col·lectivament quines són les següents accions que podem dur a terme per a mostrar la nostra oposició a la construcció de l’hotel. Serà el pròxim dissabte 16 de desembre a les 11 h a La Protectora (c/Maximilià Thous, 6).

Serà una assemblea oberta a tots els veïns i veïnes del barri, especialment a aquells que es veuen directament afectats pel projecte hoteler, però també hi pot assistir qualsevol persona interessada, així com altres entitats o associacions. Per això, t’animem a que vingues i aportes les teues idees. Entre tots i totes decidirem quin serà el full de ruta per a aconseguir la paralització del projecte hoteler.

No permetrem que els interessos d’uns pocs continuen fent la vida impossible als nostres barris i expulsant el veïnat. Demostrem-los que no ens quedarem en silenci mentre intenten destrossar la nostra ciutat. Volem un barri per a viure i conviure, i no per a especular!

Una resposta a «ASSEMBLEA VEÏNAL OBERTA 16/12/23: NO AL NOU HOTEL A LA SAÏDIA»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *