No al macro hotel a la Saïdia

Arran de la notícia que ha eixit en premsa ( https://valenciaplaza.com/proyectan-complejo-hotelero-575-habitaciones-saidia-valencia) sobre la voluntat de construir un macro complex hoteler en el barri de 575 habitacions i 18.000 m2, l’assemblea de la Saïdia Comuna hem decidit mobilitzar-nos.

Aquest hotel gegant, que suposaria més de 1000 persones de població turística als nostres carrers, es situa al centre del barri, sobre sòl residencial, ocupant l’espai que podria acollir futurs veïns i veïnes i pensem que afavoriria de manera important la modificació de l’estructura econòmica i de relacions al barri, propiciant el creixement de pisos turístics i l’augment dels lloguers i l’expulsió del veïnat que hi viu.

Atés que el període d’al·legacions ens hem assabentat que finalitza el proper dimecres  28 de setembre hem decidit de moment presentar-ne per a que conste el nostre rebuig.

El dilluns 26 i dimarts 27 posarem PUNTS D’INFORMACIÓ I RECOLLIDA DE SIGNATURES sobre les al•legacions al barri perquè totes les persones que tingueu interés pugueu vindre a signar. A més tractarem d’informar la gent del barri que passe per davant. Els punts d’informació i recollida de signatures són:

a) Dilluns: Parc Jardí Morvedre

De 18h a 20h

b) Dimarts: C/ Bilbao 49 (exactament al costat del Mercadona).

De 10:30 h a 14h i de 18h a 20h

Si no podeu venir i voleu presentar-les podeu descarregar-vos el document http://scur.cat/5PB975 i presentar-lo demà a qualsevol oficina de l’Ajuntament o telemàticament https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/AD.RQ.10. Recordeu que el termini d’al·legacions s’acaba dia 28 de juliol.

També fem una crida a totes les associacions i col·lectius del barri a sumar-se a la mobilització. Per a setembre convocarem una assemblea general a la que esteu convidades amb l’objectiu de definir una resposta conjunta a aquest tema, que entenem que passarà per protestar, alçar pols i visibilitzar aquesta agressió al barri. 

NO AL MACRO HOTEL A LA SAÏDIA!

LA SAÏDIA NO ESTÀ EN VENDA!

NO VOLEM CONVERTIR-NOS EN UN BARRI PER AL NEGOCI TURÍSTIC!

VOLEM UN BARRI PER A VIURE I CONVIURE!

5 respostes a «No al macro hotel a la Saïdia»

  1. Estoy en contra a la excesiva construcción en zonas urbanas que perjudican el medio ambiente y a las potenciales aglomeraciones de vehículos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *