La clau, estar juntes! Prou d’especular amb les nostres vides.

Abans de la Pandèmia ja teníem un problema greu amb els nostres habitatges, gràcies a la creixent bombolla immobiliària del lloguer. A la ciutat de València els últims cinc anys ha pujat el preu del lloguer al voltant d’un 40% i les dades parlen que un 50% o més del sou el dediquem a pagar la vivenda habitual.

Altrament, no hem d’oblidar que, com a classe treballadora, any rere any els nostres treballs es precaritzen. Mentre que perdem en drets i sou, les que ens (mal)paguen guanyen en llibertat per acomiadar-nos. A més, tota aquesta violència i precarietat impacta encara més les dones, les racialitzades i les migrades.

 Ara, amb aquesta situació, sembla que es vulga que siguem nosaltres les que tornem a assumir la crisi, les de sempre. Però no. Diguem prou. Volem que aquesta crisi la paguen els rics i els bancs, aquells que provoquen la nostra misèria.

Estem segures que juntes som més fortes, vos animem a crear unides un moviment fort en defensa de l’habitatge i seguir teixint xarxes de suport mutu  a cada poble i cada barri. Veïna, veí, si tens problemes per pagar el lloguer, pots omplir aquest formulari, et contactarem i entre totes farem el possible per fer front al que se’ns ve al damunt:

https://forms.gle/uqr5aDcsMAYFNnzSA

Ho dèiem abans de la crisi i ho diem ara: Prou d’especular amb les nostres vides!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *