Apadrina un pis turístic

Des de fa uns anys que venim observant als nostres barris un augment considerable del nombre dels apartaments turístics existents. S’estima que a la ciutat de València en són més de 5000 ( sols aquells que estan inscrits en el registre de la Generalitat). Segons diferents estudis el darrer anys s’han posat al mercat més pisos destinats al lloguer turístic que no pisos destinats al lloguer dels i les veïnes que vivim a València.

Aquest fet ha provocat que des de l’Ajuntament de València es plantegen diferents alternatives i solucions que a dies d’ara podem dir que estan sent del tot insuficients. És per això que des d’EntreBarris llancem aquesta campanya per denunciar, en primera instància, tots aquells apartaments que no acompleixen la normativa actual del mateix Ajuntament i que segons les nostres dades són el 66% del total dels enregistrats.

L’objectiu d’aquesta campanya és que l’Ajuntament de València deixe les paraules i passe als fets. Per això li exigirem el tancament de tots aquells apartaments il·legals existents a la ciutat i que nosaltres denunciarem durant les pròximes setmanes.

Com col·laborar amb aquesta campanya? Pots informar directament d’un apartament turístic que tingues localitzat o també pots “apadrinar” alguns dels que nosaltres tenim.

–          Si vols comunicar un apartament turístic ja existent, ho pots fer directament en una d’aquestes dues opcions:

  1. Físicament pots entregar una sol·licitud o instància general adreçada a l’Alcaldia en qualsevol registre municipal.
  2. En la seu electrònica de l’Ajuntament pots entrar en el següent enllaç: 

https://sede.valencia.es/sede/authClave.xhtml/NC.NC.10

 Una vegada hages presentat la instància, et demanem que ens envies un mail per poder fer el seguiment dels apartaments denunciats a info@entrebarris.org.

–          Si vols ajudar-nos per assenyalar altres apartaments turístics, envia’ns un mail i et passarem la informació dels diferents apartaments turístics que pots informar i la manera de fer-ho.

Entre totes, construïm una València per a les veïnes.

Una resposta a «Apadrina un pis turístic»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *