Des de València ens sumem als Sindicats d’Habitatge i Assemblees de Barri que a Catalunya s’han expressat en contra de la repressió.

Per solidaritat amb la resta de pobles de l’Estat Espanyol i per tant davant el precedent que ha suposat l’onada repressiva iniciada per la sentència del Tribunal Suprem espanyol al “Judici del Procés”, on s’imposen penes de presó d’entre 9 i 13 anys per sedició i malversació i en solidaritat amb totes les lluitadores empresonades i detingudes manifestem:


D’una banda ens adonem que aquesta condemna als líders polítics del Procés marcarà jurisprudència i sabem que les que lluitem des de la base, als barris, la classe treballadora i les precàries, patirem les conseqüències en futures sentències. Ja ho podem començar a veure amb la repressió i la violència que hem estat patint des de l’inici del procés amb detencions, empresonades, cossos policials militaritzant els carrers, grups feixistes col·laborant amb la policia, no solament a Catalunya si no a tots aquells indrets que ens hem solidaritzat amb la Revolta Popular al Principat.

És així que també a València, igual que a Catalunya, els col·lectius que lluitem dia pel dret a un habitatge digne i pel dret a la ciutat volem mostrar solidaritat i el màxim rebuig cap a tota violència policial, judicial i feixista, tant del Govern de la Generalitat de Catalunya com de l’Estat espanyol que l’empara. Apelem també a la resta d’Ajuntaments i territoris que amb el seu silenci, com és el cas de l’Ajuntament de València i la Generalitat, perpetuen i legitimen aquestes violències.

I és que hem de ser conscients, tant des dels nostres col·lectius com la resta de la població, que arran la sentència del procés nosaltres també podem ser condemnades per sedició cada vegada que ens posem davant la porta de les nostres cases per aturar un desnonament.


Ens volen callades i amb por, però nosaltres tenim clara la nostra posició, sabem de quin costat estem i seguirem lluitant totes juntes per garantir un bé bàsic com és el tindre un habitatge digne. Volem expressar tot el nostre suport cap a les detingudes i represaliades, les ferides, totes les que hem eixit als carrers i tot el jovent que està als carrers ja que són exemple de lluita.


Seguim i seguirem eixint als carrers per prendre allò que és nostre.
Perquè juntes som més fortes, juntes ho podrem tot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *